Julen förbi..

Det blev körkort =) Så jävla glad o stolt över mig själv som klarade det så bra. Körkort på ca 2 veckor.
Dock vart inte körkortsdagen speciellt lycklig, utan full av ilska och tårar. Tack Sara för ditt otroliga stöd den kvällen. Har nog aldrig kännt mig så sårad o sviken av någon jag älskar förr..

Har jobbat hela julen. Julafton spenderade jag hemma hos min syster me hennes familj o mamma. Jag fick köra ;)

Igår var jag, älsklingen o mamma hemma hos min bror på middag o för o dela ut julklappar osv. Sjukt mysigt o roligt.

Nu är jag och älsklingen förlovade också. Trots allt som hänt kändes det rätt att göra det på julafton som tänkt. Och känns sjukt bra. Vet att många tkr jag gör fel, men jag älskar honom. Glad att ni bryr er om mitt bästa dock !

Om bara vissa idioter kunde sluta lägga sig i vårat liv skulle allt va perfekt...



Jag älskar dig Jocke av hela mitt hjärta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Imorgon gäller det..

Känns som att allt kmr gå åt helvete. Vet det redan. Usch.
Mår skit dessutom..

Tomt, ensamt..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Stress..

Inte uppdaterat på länge, ovanligt... Helt enkelt haft sjukt fullt upp.
Helgen var toppen. Älsklingen överraskade mig i fredags med att ta med mig till stan, för att där möta upp älskade, saknade Micha o hennes pojk. Vi köpte massvis med godis o gick på bio. Så otroligt mysigt o träffa dig igen gumman, var så himla längesen. Även om det bara var för en kort stund blev jag glad. Älskling visste exakt vad jag behövde efter senaste tiden :) Tack älskling!
Lördagen blev det lite party för mig i täby..

I veckan har jag bara jobbat, pluggat körkort o typ.. inte mkt mer.
Idag klarade jag dock teoriprovet, woho. Så bra man e då =)  Nu bara det viktigaste kvar.. Hoppas verkligen det går bra..

Helt slut är jag också. Värker i hela kroppen. Fan inte vart still en sekund senaste dagarna.. Jobbat/jobbar dessutom från i tisdags till o med julafton.. varje dag. Nästa vecka o ev helgen blire dessutom 9-21.. Snark. Men behöver verkligen dom pengarna nu efter att ha lagt ut allt för körkort o skit, o julklappar.. Lite lagom pank sådär nu.

Väntar på älsklingen som jobbar fortf, blir väl sängen direkt han kommer hem, båda e helt slut efter denna veckan. Men idag hämtade jag ut nått i stan som får oss glada iaf :) 24e blir det.. ;)



Har upptäckt nu att jag har vänner och familj som verkligen bryr sig, och verkligen tror på mig, nu iom detta med körkort. Fått mycke pepp o lyckönskningar.. Roligt, känns verkligen skitbra o höra. För sista tiden har jag fan kämpat, med allt..

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidig morgon..

Usch va trött jag är..
Igår klarade man av halkbanan då, skitskoj var det dessutom:) Om en vecka är det teorin.. Sen det "viktigaste". Pirrigt.

Nu ska jag strax röra mig med hundarna till dagis och sen mot jobbet.. Börjar ju bara om 2,5h, lagom tid o gå hemifrån:P Imorn är jag ledig iaf, känns välbehövligt, helt slut. Måste ta mig o köpa julklappar också.. Ingen lust alls med det. Har verkligne inte råd. Hade velat skippa allt med julklappar o skit i år.. men lite sent nu känns det som..

Undra va som händer i helgen då.. Var ju prat om utgång imorn fredag men, det lär väl knappast ske.. Jobbar lördag iaf, får se hur många timmar det blir. Behöver dock alla extra pengar nu som jag kan få, så glad för allt jag kan jobba extra. Tur att det blir mkt framåt jul.

Aja, nu måste jag skynda mig iväg med hundarna så man slipper stressa på promenaden, det är aldrig kul med 3 vovvar..

Hare !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Värdelöst

Är så sjukt jävla trött på detta..

Jag mår SJUKT dåligt pga en jävla massa grejjer. Men har aldrig bett någon o tycka synd om mig, knappt aldrig bett om hjälp, försöker och HAR tagit mig igenom allt skit i livet själv. Plus att jag alltid försökt finnas där för alla andra hela tiden. Är inte alltid så lätt att vara stark o stötta o peppa o trösta andra när man mår skit själv. Rent utsagt Omöjligt ibland. Men ändå så är man väl en dålig vän om man inte gör det..

Så trött på hur det blivit mellan oss tre. Jag känner mig sjukt jävla utfrusen faktiskt. Plötsligt är det ni två, och sen jag på sidan om. Men om ni två är så himla bra vänner och ändå bara tycker jag är tråkig och jobbig, så fine. Ni slipper mig. Ska inte störa er i ert liv mer, om ni nu ändå inte ser något bra i o va vän med mig, varför ens vara det då?
Trött på att få skit hela tiden. Sista månaderna har bara varit skit, bråk bråk o bråk. Och jag pallar inte med det. Orkar inte gå omkring o må dåligt hela dagarna pga det. Har tillräckligt o tänka på. Och det vet jag att du har också. Ingen av oss mår bra av att bråka hela tiden. Vänskap ska vara något man mår bra av, inte tvärtom. Vi lever helt olika liv nu, alla tre. Det är bara att inse.


Så glad att jag har dig älskling. Ringde mig precis i allt när jag storböla. Älskar dig verkligen. Förlåt för jag varit sur och grinig.. Eller har rättaresagt varit ledsen. Förstår om du tröttnar. Men idag är det iaf 4månader. 4underbara månader har gått, och många har vi kvar tillsammans =) Älskar dig Jocke!

Va inte lätt o gå in på samtal. Lyckades samla ihop mig, men efter någon minuts samtal kommer vi in på vänner, och då brister det. Hon lär ju se mig som ett psykfall. Kändes bra efteråt iaf, så nu blire till o spara pengar så man har råd o gå.. Kommer inte ha en krona över till något endaste framöver. Körkortet tar alla mina sparade pengar nu gissar jag. Gick direkt till Muffi o övningskörde efter samtalet, trodde inte jag skulle klara det men gick sjukt bra. Känns bättre o bättre varje gång. Onsdag är det halkbana..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tired

Trött, huvudvärk, och allmänt less.
Igår blev inte som det var tänkt, blev väl helt enkelt bara sådär. Mådde skit idag trots att ja inte drack igår, haft migrän och fick ställa in körlektionen. Inge bra med tanke på hur snart jag ska klara allt med körningen. Suck. Aja dit igen imorn o köra dubbellektion iaf. Jag SKA klara det.

Mår allmänt skit idag. Ledsen över hur det blev med mässan, spelade ingen roll hur viktigt det var för mig. Sen verkar ju kvällen skita sig också.. Less helt enkelt. Bara lust o gå o lägga mig o sova.. så kanske åtminstonde huvudvärken kan gå över någon gång...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tears...




it hurts so bad...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åt helvete med den bra dagen..

Såklart, inte ska man väl få ha en riktigt bra dag i sitt liv. Nej varför skulle man få det.

ÅT HELVETE MED ALLT.

Jag stannar hemma på fredag, gå ni o ha kul, så slipper ni mig. Jag stannar hemma och är misslyckad.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En bra dag idag =)

Har varit väldigt dålig på att uppdatera på sista tiden:P Men haft så mkt annat för mig.

Vi har fått en ny liten familjemedlem, Cora. Världens underbaraste sötaste lilla rottistjej. Funkar sjukt bra med Mini och Ayla, över förväntan.
Har nu varit ute med alla 3, funkar asbra. Har fixat dagisplats för alla också. Toppen! Hos Jessica som passade Ayla när vi bodde i Vällingby.
Klockan 4 ska jag till körskolan och förmodligen boka in körning.. Kanske det blir körkort snart också:) Vore toppen!!!

På fredag är det äntligen dags för oss tjejer och utgång:) Har varit en lång väntan fan, det ska bli skoj:) Åker till Mickan innan och förar tror jag. Älskling är snäll och passar hundarna och föreslog även något om hämtning sen, underbar som han är:)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()