Oh happy day!

Just nu rullar livet på precis som det ska! JAG ÄR GLAD!

Har världens underbaraste pojkvän, som nu mer inte bara är pojkvän utan även SAMBO! Trodde väl aldrig att jag skulle bli sambo såhär snart, men det känns så himla rätt, alltihopa! Vi har fått ett förstahandskontrakt på en 3a på 69kvm i blackeberg. Byggd bara för typ 4 år sedan så allt är superfrächt, och vi har en jättestor hörnbalkong. 8e våningen så världens utsikt:D GRYMT NÖJD!!!
Vi har dock inte fått någon ordning alls ännu, då det enda vi har är en säng samt balkongstolar:P Resten står kvar i min lägenhet tills den är såld, o lite måste vi handla:) Men, vi klarar oss ändå:D

Har varit otroligt slutkörd senaste veckorna med tömning och städning och styling av min gamla lägenhet, inför visningen. Men det känns nu efter otroligt bra. Budgivningen pågår nu för fullt, och vi ligger redan på plus. AWESOME!!!

Om 2 veckor har jag semester och jag och älskling åker med mammsen till Bulgarien. Ska bli så himla underbart! Längesen man var utomlands nu, och min första utlandsresa med pojkvän:) Fan vi har hunnit med mkt nu ;)

Hoppas detta bra humör håller i sig länge nu, känner jag mig själv rätt så viker det väl av neråt snart ändå, men nu har jag så mkt bra att tänka på då så :)
Blev idag även uppringd och bokade en hytt till nästa mondaybar kryss, som jag dock kanske inte kommer kunna åka på:( Men, det kommer en i december igen, jag får väl se fram emot den istället:)

Ha det bra!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()