The End..

Allting har sitt slut.. Eller ?


Igår ringde de från Djurkompaniet, de hade läst mitt cv o var intresserade. Butikschefen i Vinsta skulle ringa mig nån dag, så får vi se vad som händer! Vore riktigt skoj. Fick även svar från studentconsulting, och från GinaTricot som vidarebefodrade mitt Cv. Skickade in mitt nya då jag inte hört något om min förra ansökan, och den här verkade ju bättre. Dock har dom nog anställt alla dom behöver men iaf :)

Idag är jag riktigt seg o trött, och förkyld.. Skulle tagit en promenad med Ica o hundarna och sen träffat Micha, men inte fan blev det av.. Knappt orkat röra mig idag :( Dessutom har jag sjukt ont i armen, fattar inte varför..

Har fortfarande inte fått mitt schema av jobbet för mars.. och det är lixom mars på lördag.. Det e lite skit:S Får ringa dit imorgon eller något, skönt o få veta någon gång lixom..


Allt är så förrvirrande...

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

fel...

Det här är inte det liv jag vill leva...
Jag... vill inte..
Jag orkar inte..
Jag klarar inte..


Just want to be happy...
Måste det vara så svårt?


Allt är mitt fel.. ALLT!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Vad är lycka?

Ska jag vara allvarlig så minns jag inte när jag senast var lycklig..alltså riktigt lycklig.. Alltid är det något som ska vara ivägen, något som ska vara fel.. Oftast är bara allt fel...
Varför kan man inte bara ta dagen som det kommer och leva sitt liv, man lever ju bara en gång!

Vad gör mig lycklig?
Jag vet faktiskt inte...


Jag vill vara lycklig med DIG, leva mitt liv med dig.. Vill du?



Hur ska man kunna leva ett liv med någon annan, när man inte ens klarar av o leva med sig själv?
Hur kan man älska någon annan, men inte älska sig själv?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Its never easy, this way...

Mycket tankar som snurrar omkring i huvudet.. Kanske bra o va ensam ikväll, hoppas bara inte tankarna tar över!!
Tack för stödet, framförallt från Mickan och Emma som verkligen lyssnat på mig dessa dagar=) Det betyder otroligt mkt för mig!


Jag och bror har pratat lite om sommaren, om att ta en liten roadtrip, så vill nån me ere bara o hojta till, ju fler desto roligare:) Göteborg ska vi till på min begäran, haha, sen kanske brors land, och kanske gotland.. Men ingenting som e bestämt, men det ska bli ROLIGT! Bror är den bästa människan i hela världen, så vad kan då gå fel!



http://www.youtube.com/watch?v=pzKCWGoUsog

Så sjukt bra, så sann.. Mina tankar!

Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore
Life's too short to make trouble out of small things
It is better this way, I'm sort of laid back today
Close my ears when words come flying out, I've heard them all before
With just a lot of hope flushing down the drain, it is better this way
I am going away

I tried and then some more
Instead of dragging the both of us down
Divide separate ways
It's never easy this way, it's never easy this way

My palms are sweating, I'm barely aware, what I'm turning down
This awful life that is what I've been told think it's better this way
I will regret it one day

I tried and then some more
Instead of dragging the both of us down
Divide separate ways
It's never easy this way, it's never easy this way

Talk too me, throw the ball back
I've been here before there is no turning back
Talk to me just tell it like it is
Just two afraid souls, going at each other, at each other
We're at the crossroad going separate ways, time to say it as it is
And if we bump into each other one day we'll be better then
Maybe we can start all over again
Yeahhh

I tried and then some more
Instead of dragging the both of us down
Divide separate ways
It's never easy this way, its never easy this way
I tried and then some more
Instead of dragging the both of us down
Divide separate ways
It's never easy this way, it's never easy this way

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Alla hjärtans dag osv..

Idag är det då alla hjärtans dag... "Tycka om varandra"-dagen.. Tänk om jag inte tycker om dig då?! Då tänker jag fan inte göra det heller...
Jag blir fan hellre överraskad med något nån heeelt annan dag än idag, idag är bara ett stort MÅSTE. Men inte för mig, inte för oss. Vi skippa hela dagen och kollade en film nu ikväll, Juno.. Den började riktigt uselt, men sen vart den rätt bra faktiskt, tror jag.. Kan inte riktigt bestämma mig..

Igår jobbade jag, slutade 18.30, för att sedan direkt hetsa vidare till upplandsväsby för RoyalCanin utbildning (hundfoder)... Det sög ordentligt, föreläsaren var inte bra alls och ingenting intressant kom upp. Så jag, ica och malin åkte tidigare.. De bjöd iaf på god mat, och en liten "goodie-bag". Alltid nått bra!
Idag vaknade jag av att ja mådde så jävla illa, så vart bara en kortis med hundarna o sen sängliggandes till typ 13, trots att jag knappt var trött.. Skönt o vara ledig dock! Ska fan va ledig till 23e nu, skönt, men fan jag vill hellre jobba o få pengar.. Får se om man får hoppa in något extra... Helt utan pengar nu, minus på kontot.. That sucks!


I just wanna be loved..

Fan längesen jag kände mig såhär nere, såhär.. SVAG!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Utekväll med tjejerna!

Igår var vi ute, vi tre tjejer! Riktigt roligt!
Jag åkte till Sara innan, och sen mötte vi upp Micha i fridhemsplan. Indianer & Curry, stank o halsdukar mellan bena var några av incidenterna på vägen mot stan, crazy fan!
Vi gick till vårat gamla "stammisställe", och på nått skumt ställe har vi faktiskt alltid kul där, varför vetefan! Kanske bara för vi har roligt med varandra helt enkelt=)
Träffade Patric och Peter mfl ute, trevligt! Mästerfotografen Patric fotade mig o micha en hel del, och spännisbilder på Micha, hoppas fan inte för många läggs upp, haha=D
Sara åkte hem lite tidigare, men jag & micha stannade längre o dansade loss på dansgolvet, det var längesen! Efteråt gick vi bort o träffade bror m. vänner som hade vart på 360, och va me dom ett tag. Sen begav vi oss hem på tunnelbanan o hade skoj =)
Var riktigt roligt att va ute igen, eller just att vara vi tre igen! Det saknar jag! Vi får se till o ses oftare tycker jag!


image4
Jag e söt & Micha helt hysteriskt snygg=)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kontroll...

Jag är en människa som fan inte har kontroll över vad jag gör riktigt.. Jag ger inte upp trots att jag borde, gällande vissa saker..
Jag måste fan lära mig att kontrollera mig.. Gör inte så, skicka inte det smset, säg inte det, ät inte det... Fan alltså, kan ju inte vara så svårt?
Samtidigt har jag, tvärtom, svårt att ta tag o göra andra saker, som jag BORDE göra.. Varför lixom? Kan jag inte bara hitta balansen?

Fan...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tadaam..

Idag åkte jag iväg till outlet, o framförallt till nike för o hälsa på Emma:D och ja, passade även på att shoppa loss eftersom jag fick 30% rabatt på allt där inne, så jag fyndade lite fint! Åt även lunch med Emma, mkt trevligt=)

Igår jobbade jag, var riktigt roligt faktiskt, värsta kaosdagen på jobbet, haha. Djuren var lite röriga, muha... Kan bli lite kaos med för många djur ihop..
På kvällen kom Fluffet hit en stund, vi åt lyxmiddag i form av spagetti med köttbullar, mums=P haha..  Det var trevligt!

Imorn ska jag träffa Ica o ta en promenad i Grimstaskogen med vovvarna, ska bli mysigt! Vi ses bara dom få dagarna vi jobbar ihop så roligt o ses nu när vi båda e lediga=)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tisdag..

Idag var det riktigt skönt o va ledig=) Sov ut imorse, tog en långis med hundarna för att sen åka till stan för o träffa Micha! Det var riktigt mysigt:) Fyndade lite kläder, o micha hitta en riktigt snygg skinnjacka o korsett. Damn du e så fin gumman:D
Micha fick sin julklapp av mig också, haha bättre sent än aldrig, så går det när man inte ses ofta.. Verkade bli glad iaf, så det känns bra=)
Ska bli riktigt roligt att gå ut med Micha & Sara på lördag! Inte för jag är så spec sugen på utgången just, men o träffa er båda igen, vi brukar ha så kul ihop=) Så det ska bli mys! Får se vart vi tar vägen och så..

Imorn bär det av till jobbet igen, får se om jag jobbar i nya eller om jag ska hjälpa till o tömma gamla, med lilla Ica=) Det vore skoj, kanske man får med sig nått roligt hem också.. 
O imorn tittar nog fluff förbi en stund på kvällen =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

New Blog!

Jaha. Efter tjat från någon så måste jag väl börja blogga då.. Som alla andra tydligen gör! *grupptryck*

Idag har jag vart ledig, eller egentligen inte men.. SÅÅÅ skönt o slippa det där stället! Imorgon kommer förmodligen chefen ringa och undra vart jag är då jag gissar hon tror att jag ska komma in o jobba extra, men ICKE! Jag orkar inte slava för att du tabbat dig och inte tänkt dig för. Ska vi tömma gamla butiken på saker innan 13feb får du väl tänka på det lite tidigare än veckan innan, och inte bara anta att alla ska ställa upp.. Man har väl ett liv!
Måste faan hitta ett nytt jobb...
Drömde inatt att jag flippade helt på jobbet och skällde ut chefen, fy FAAN va skönt det var! Synd att det inte var verkligt, haha..
Jag har börjat drömma sjuka drömmar varenda jävla natt nu, o minns varje också.. Skumt!



Pratade med Micha idag, vi har inte setts på länge.. Vi ses knappt något nuförtiden, tiden passar aldrig in.. Ska äntligen ses imorgon nu, ska bli mysigt! Fick massa gamla bilder som jag inte sett på ett tag, väcker mkt minnen.. Från vår sk. "porrfest" bland annat, haha, snacka om misslyckat! Men heta var vi fan:D
Minns du vart vi var påväg?

På lördag blir det förmodligen utgång med Micha och Sara, för att fira Sara som fyllde 20 idag:) Ska bli riktigt kul att vara vi tre igen, det var fan år sen! Pratade med bror också som ville med, hoppas vi blir ett gäng! Myspys!
image3
Damn hot!=)


Idag var jag ute med Emma & Fredrik med hundarna o provade på lite rapport, det var riktigt skoj!

Men nej, so long! Nu lockar sängen och drömmarna mer än denna trista blogg=)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()