Utomlandsresa, JA TACK!

Snälla, kan inte nån underbar person bjuda mig utomlands?:) Nehe, trodde väl det..
Såå sjukt sugen på o komma bort från regn o slask o rusk.. Till solen och värmen.. Skulle vara så skönt..Suttit och kollat resor idag, fan vad man drömmer sig bort...

Jobbat nu tisdag och idag, sen blir det lördag o sen vanliga plus extra på måndag nästa vecka:) Bra me extradagar.. Dom behövs när lönen kommer!

Älsklingen har vart sötaste två sista dagarna o kommit o överraskat mig på jobbet. Blir såååå glad av det lilla=) Skiner upp som en sool och kvällen är räddad. Nu för en stund sen var han här och fick ha kvar Mini här som sällskap sista timmen, hon ligger här o knaprar på ett ben breve mig=) Min lilla tokfia..
När cora har åkt blir det till o ta tag ordentligt igen med rumsrenheten.. Börjar det funka igen bara så är allt perfekt me mitt lilla pucko =)

Imorgon ska jag träffa sara på dagen iaf, samt åka hela vägen bort till Södertälje. Skulle verkligen behöva tvätta också, men idiottvättstugan funkar ju inte.. Hoppas det finns tid i mammas...

Nej nu är det dags att stänga butiken o gå hem=D

Ha d bra !
Pussegull!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag..

Usch vad seg jag är idag.. Riktigt riktigt seg.

Älsklingen är jättesjuk. Fick åka o hämta han på jobbet, nu ligger han o sover i sängen, varm som bara den, stackaren. Pysslat om han så gott jag kan iaf.
Hoppas inte jag blir sjuk också, har verkligen inte råd o vara hemma från jobbet nu.. Börjar känna att pengarna inte räcker till alls.. Har börjat kolla runt lite på om man kan hitta något extrajobb de dagar jag är ledig, om man kunde jobba extra någon av dessa dagar..

Såg att fitness24seven öppnar i Vällingby i Mars. 149kr månaden för ett årskort. Sjukt billigt, o att man kan träna när man vill.. Kanske man skulle slå till=) Skulle vara så jävla skönt o sätta igång o träna igen... Saknar det faktiskt, även om jag känner att orken och tiden inte riktigt finns till. Men vet att om jag bara kommer igång så=) Får se. Ska kolla om det finns något annat än Sats här i närheten annars, nu när man har bil är det lite lättare att ta sig iväg en liten längre bit för o träna.. Sats här i centrum vore väl det bästa, men vetefan om jag har råd o lägga dom pengarna varje månad. Inte billigt direkt =)

Jobb imorgon igen. Faktiskt lite segt o vara ledig så länge, blir så mycket jobbigare o ta sig till jobbet igen sedan.. Man kommer lixom ur rutinen...

Går nog snart o kryper ner hos älsklingen, får se om man brinner upp där inne så varm som han är.

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen som gått..

Söndag igen då. Idag en riktig slappdag :) Skönt som fan o bara göra ingenting.

I fredags var jag ute på hund-öarna med Sara, massvis med hundar där. Bra socialträning för vovvarna. Dom var helt slut när vi kom hem. Sen åkte vi till Stinsen o jag shoppade upp mina sista pengar, haha. Sjukt fina grejjer dock :)

På kvällen blev det utgång efter mkt om o men, och tur var väl det för det var faktiskt riktigt kul ute, och jävligt mycket folk. Ovanligt sista helgen innan lön i januari.

Igår var jag bara hemma o tog det lugnt, kollade film o så. Mådde inte alls bra, skakade i kroppen o grejjer.. Men det har gått över till idag som tur är.

Ska nog snart ta o bada Cora, och kanske dom andra små. Kan behövas, Cora luktar ju iaf äckelpäckel hund =)

Ha det bra!


Kerst & Jag =)
Fan va roligt vi har ihop =D



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Så börjar klockan närma sig 20 denna torsdagskväll, snart dags att stänga butiken o åka hem för fyra dagars ledighet igen =) Fyfan va skönt det ska bli, helt jävla slut av nån konstig anledning. Tror jag börjar bli sjuk.. Usch!

Imorgon svänger jag bort till vällingby och träffar Sara och ev Mickan. Ska förbi veterinären med Mini och sen ta en prommis íaf, sen får vi se vad vi mer hittar på.
Vad resten av helgen har o bjuda på får vi se:) Just nu är jag faktiskt bara sugen på o ligga hemma o mysa o ta det lugnt hela jävla helgen.. Men ja, inget planerat..

Vill åka bort.. Bort från sthlm. Helst utomlands iof, till värmen.. Men bara bort härifrån ett tag. Skulle vara så jävla skönt.. Nån som vill åka iväg några dagar??!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Time for changes.

Ska man våga?

Det är frågan...

Vore så jävla skönt... Men är det värt det?

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Lättlurad..

Jag fattar inte..
Förstår inte hur jag kan vara så jävla lättlurad egentligen.. För det är väl det jag är? Som går på allt, som tror på allt..
Undra va folk tycker och tror? Orkar faktiskt inte bry mig.. Så mkt skitsnack här i världen ändå.
Jag är bara less på det.

Är det konstigt att jag undrar?
Ibland förstår jag inte ens själv varför, för jag vet väl egentligen.. Jag tror jag vet vad sanningen egentligen är. Men vill jag verkligen ta reda på om det är så? Jag vet faktiskt inte om jag klarar det.. Om mitt hjärta orkar..


En bild på mig från i helgen..

   

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Now is the time..

Nu är det dags. IGEN. Ännu en kamp.

Will I make it? 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Naughty Boy!

Haha. Så var helgen över. SJUKT lyckad helg =)

Fredagen var jag ute med älskade Sara. Sjukt roligt. Träffade massa gamla vänner och dansade crazy mot slutet :) riktigt lyckat.

Lördagen blev det utgång även då, med vänner man inte sett på länge och även nya ansikten. Eller ja, visade sig ju att vi varit på fest hos ena killen för ca 3 år sedan, hahaha.. Så liten världen kan vara ibland =)
Kvällen spårade ut lite men va sjukt rolig. Även om det titt som tätt hördes med hög ljus stämma "NAUGHTY BOY!!!" hahahhaha.. Man måste ha varit med för att förstå:) Blev en liten efterfest här hemma med naughty boy, herr blå o så sara o jag, o självklart bruno. Sen knatade dom härifrån så gick vi o la oss, blev väl inte i säng förrän 7-8 på morgonen.

På söndagen gjordes inte mkt, sov bort halva dagen o sen hämtade jag Jocke i stan och körde hem alla hans vänner. Blev inte hemma förrän sent, då vi hämtade hundarna o skit också...



Micke, även kallad "naughty boy" samt herr blå som ej vill va me på bild..Haha=)


Sara som inte vill va med på bild och jag =P

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Snigelprutt

Ikväll äre parthey =)
Ska ut med bästaste Sara. Kan nog faktiskt bli riktigt jävla roligt. Haha, positiv stämning här för en gångs skull.. Efter typ en-två timmars provande av kläder hittade sara till båda oss och allt blev bara bäst =) Nu har man druckit lite cider o känner sig lagom glad :D

Nej dags o gå ut med hundarna o sen röra sig mot stan. WOHO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Så var det då torsdag, sista jobbdagen denna vecka:) Så skönt schema jag har, älskar verkligen detta jobbet. Och Pelle är verkligen en toppenchef:) Riktigt skönt att ha en schysst chef efter de skumma jag haft innan..


Förstår inte varför alla mina tankar och mitt minne bara dör när jag sätter mig o skriver här i bloggen:P Har alltid så mkt som snurrar i huvudet hela dagarna, o sen när jag väl ska få skriva av mig så är allt borta, bortblåst.. Sjukt irriterande...

Hittat mysigaste promenadvägen borta vid brukshundklubben här borta. Blir till o åka dit med hundarna mina lediga dagar, där kan de verkligen få springa av sig all energi. Cora är inte den lugna lilla valpen hon varit innan, nu är hon sjukt full av energi o börjar kräva lite mer aktivering. Men så ska det väl vara, hon är ju trots allt en rottweiler:) Ayla och Mini tycker bara det är kallt o äckligt ute, haltar o hoppar på tre ben för det är kallt om tassarna, haha. Så söta. 



Börjat göra om lite hemma. Eller köpt nya möbler till sovrummet o flyttat ut stora byrån i hallen. Va så duktig o byggde ihop allt själv i måndags. Grym som man är :) Blir riktigt snyggt. Ska rensa ut nu från imorn o slänga lite grejjer. Har så sjukt mkt prylar o kläder som ja aldrig använder, men är verkligen sämst på o slänga saker..Kan ju komma till användning NÅN gång. Ska försöka slänga upp lite målarfärg på väggarna i sovrummet i helgen också :) Mitt sovrum ska bli riktigt mysigt o "porrigt" äntligen :) Slänger upp nån bild sen kanske när det börjar bli klart !

I helgen får man se vad som händer. Vart prat om utgång imorgon fredag men beror på om Sara fått sin lön då, med det där skitjobbet som strular. Haha var roligt att åka ut o hämta henne kl 2 i lördagsnatt för att flytta, folk måste trott att vi var sjuka som började flytta från ekerö 2 på natten =)
Hade vart skoj o gå ut vi tjejer igen, så jävla längesen vi hade kul allihopa tillsammans. Skönt att jag o sara ses rätt ofta nu iaf, behöver verkligen mina vänner.



I måndags fyllde min älsklingsprutt 1 år:) Stor flicka nu :)  Måste ringa vet. ang vaccinering, och samtidigt kolla upp om dom tycker vi ska dra ut tanden som sitter kvar.. Hoppas den lossnar själv, känns inte kul o slänga ut flera tusen för en ynka liten tand, som hon hittils inte haft nå besvär av..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gott nytt år

Så var det 2009 då. Nyårsafton blev helt okej trots allt. Träffade många vänner, var dock helt nykter men det gjorde mig inget=) Hundarna klarade tolvslaget utan minsta problem, inte alls rädda. Sjukt skönt.

Känner att jag inte har ngt o skriva om här längre. Det jag vill skriva om känns inte som det går o skriva om, pga vissa läsare. Alla dessa tankar... Dom äter upp mig innifrån.. Det gör ont..

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()