10 days left..




Detta inhandlades idag.. Lite mindre klädångest inför MB. Har iaf 2 möjliga outfiter nu, men vet inte om de känns helt 100. Vi får se.
Vad tycks?
Syns inte så bra på bilden men:)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Godmorgon?

Måndag, och idag är jag ledig. Fortfarande sjuk dock, så ingen träning idag heller. Har iaf precis kommit in från en långpromenad med hundarna, så sitter här o äter frukost nu.

Idag blir det en sväng till stan trots förkylningen, MÅSTE hitta allt till mondaybar nu. Har bara idag och torsdag på mig, sen jobbar jag alla dagar fram tills vi åker.
Kommit på att jag skulle behöva någon svart kjol, det skulle passa till min rosa top jag köpte på NewYorker.. Då har jag iaf 2 outfits. Ska prova den lila kjolen jag gillade på CUM också, o se hur den sitter på mig nu.. Tänk om man hade haft massa pengar o kunde köpa allt man gillade. BLÄ. Men, får leva fattigt resten av månaden :)

10 dagar kvar nu. SJUKT!






Sisters forever!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sunday..

Så var det söndag igen då. Ett tag sedan jag skrev nu...

Blev sjuk i tisdags, hade så ont i halsen att jag knappt kunde äta. Blev hemma från jobbet torsdags, jobbade bara ett par timmar fredag och började bli bättre. Igår var det kattens dag och Diva & ET fick vara med på jobbet o gå på catwalk. Gick oväntat bra, de var så duktiga o charmade alla :) 
Efter jobbet gick jag på bio med mamma och Hanna, såg New Moon och den var faktiskt sjukt bra. Har inte sett den tidigare och har väl varit lite skeptisk, men blev förvånad :)
På kvällen bar det av till erotikmässan med Niklas & Erik, samt massa fler som vi mötte upp där. Mkt roligt! Lite shopping blev det också, bla en outfit till Mondaybar. Mondaybar som är om ELVA DAGAR! Sjukt.
Ska åka in till stan imorn, kolla CUM o lite andra affärer, se om man hittar någonting mer.. Ska man dansa typ 23 timmar tror jag det behövs ombyte ;)

Blev ingen hårdträning som det var tänkt fram till MB. Vaknade imorse av att jag blivit tokförkyld. Så nu koncentrerar jag mig bara på att bli FRISK. Det är det viktigaste. Har iaf gått ner typ 2kg under denna veckan konstigt nog...

Längtar som fan till den 10e! Och ni som inte ska med förväntar jag mig att träffa på fredagen den 11e på BLACK & WHITE!

Nej, nu väntar sängen!
Pussegull!



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

I dont believe you

Permalink Dagens låt / text Kommentarer (0) Trackbacks ()

There's something in the way cuz I cant breath

Så kom svackan.

Veckan har ju faktiskt varit bra. Hunnit med 4 pass på gymmet, 2 långa morgonpromenader, fredagen bjöd på sjukt mkt dansande, o kosten har jag skött. Fredaqen var för övrigt helt underbar.


Igår kom deppen fram lite, men ikväll blev det värre. Nu känns allt bara. USCH.



Nu vill jag bara ge upp.
Orkar inte.


Kanske man skulle testa, se om någon reagerar, eller hur lång tid det tar.


Veckan bjuder på jobb alla dagar utom söndag. Roligt. Eller inte.


Godnatt, eller nått.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Det känns bra nu

1 månad, 1 dag kvar. Nedräkningen har börjat :)

Har hittils gått ner ca 10kg sedan jag vägde som mest. Sinnes. O fortf tycker jag att jag e tjockis. Fatta hur jävla tjock jag va då ^^
Det känns sjukt bra. Hade en svacka där mitt i allt när jag typ gav upp, men jag hitta tillbaka till den rätta vägen och nu är jag mer pepp än innan. Har hållt att träna minst 2 ggr i veckan. Ofta blir det ju mer, plus alla mina långpromenader, men vissa veckor hinner jag verkligen inte mer pga de långa arbetsdagarna m.m. Då blir det tyvärr bara dom 2 lediga dagarna. Men bättre än inget :) O resultaten börjar komma. NICE !
Har en bra bit kvar nu, men det ska vi fixa:)
Hade aldrig klarat detta utan ditt stöd Mickan. Tack, tack och tack! Du är allt när jag får mina svackor.

Idag är jag ledig. Skönt att sova ut efter en galen helg utan sömn :) Idag ska jag ut o gå en långpromenad med Ica o hundarna, åka förbi jobbet o hämta hundmat o ev ta med katterna dit för o se hur de reagerar inför kattens dag. Sen blir det åka o handla mat o sen ska jag ju såklart hinna till gymmet :)

Snart bott här i 5månader nu. Nog för att jag visste jag skulle trivas bättre här, men såhär bra! LOVE IT!

 

Ha det bra !

Permalink En bra dag Kommentarer (2) Trackbacks ()

I give up

Varför ska jag kämpa för er hela tiden när ni inte kämpar för mig?!

Nej tack, då får det vara.

Ni vet var jag finns om ni vill något.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()