Fredag.



Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen. Städat o fixat hemma. Myst med hundarna. Inte blivit så speciellt långa promenader, inte direkt vart mysigt väder ute.. Snarare trist o jävligt väder:D

Åt precis en supergod middag, mums !
Resten av kvällen blir det nog bara o va hemma. Mysigt här hemma, nystädat och med myslampor, tända ljus o sånt. Eventuellt skulle bror titta förbi och umgås en liten stund, var så himlans längesen vi sågs nu, saknar min brur ju !

Imorn jobbar jag 10-18. Sen får man se vad man hittar på efteråt. På söndag tänkte jag försöka ta mig iväg o säga hej lite snabbt till Minis uppfödare, så hon får se lilla tjockisen. Inte sett henne sen världsutställningen så kan ju vara skoj. Kan hon kolla lite vad hon tror, om jag måste till veterinären pga tanden också..


Saknar dig


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

...



Hur man än gör verkar allt bli fel. När man för en stund blir glad så är det också fel.
Ursäkta att jag är så fram och tillbaka.. Men det är inte bara jag som är det.
Själv blir jag bara glad om du skulle va glad o ledsen om vart annat, hellre det än bara ledsen....
Jag oroar mig för dig mest hela tiden.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Överraskning



Låg och sov så sött. Helt plötsligt börjar idiothundarna tokskälla.. In genom dörren kommer älsk. Gu va glad jag blev. Varm och go kommer han o kryper ner hos mig i sängen såhär på morgonen. Alldeles underbart

Världen stannar när jag är med dig. Alla idiottankar försvinner när du håller om mig.
Tack älskling för du åkte hela vägen hit en stund innan jobbet :) Älskar dig så mycket!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dont understand



Varför bry sig och lägga sig i andras liv ?
Det du inte vet något om behöver du inte öppna käften över.
Varför ens bry sig? Gå vidare med ditt ist.


Nu förstår jag vad du menade. Att jag inte behöver känna någon oro över det där.. 

You dont know me. Why do u care about me and my life.

Jag kämpar på, och jag är stark. Det vet jag. Dock har detta tagit musten ur mig väldigt mkt. Sista tiden har varit kämpig, med nytt jobb, kaos med vänner osv. Alla har vi svackor med vissa perioder som man inte mår lika bra som andra..

Har denna blogg för att få ut alla mina störda jävla tankar som snurrar i mitt huvud. Inte för att folk ska kunna läsa o tro sig veta så jävla mkt.

Har dolt en händelse i mitt liv så sjukt länge, det som fått mig att känna mig så jävla värdelös. Vet nu att så inte är fallet. Det var han som var värdelös, ett riktigt jävla psyko. Inte jag. Jag är en underbar människa. Ingen ska någonsin få trycka ner mig så långt igen. 


Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you

Do you ever want to run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Jag ska ta mig bort från denna smärta. Nu när ni vet om den. Mina bästa vänner vet om den. Den ska bort. Såren ska läka ihop helt. Även om ärren finns kvar kommer jag våga..


För jag är starkare än du 





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag..



Ja..
Jag är den där krävande, jobbiga, svartsjuka flickvännen. Som ingen vill ha, som ingen orkar med. Som inte låter sin pojkvän leva sitt liv. Helt fucking värdelös!!! Den personen har jag varit senaste tiden.. Nu får det vara slut med det..

Vill inte vara såhär. Vet inte varför jag håller på. Min älskling har aldrig gett mig en anledning till att tvivla på honom, att tvivla på att det bara är mig han vill ha. Men är egentligen inte honom jag inte litar på. Allt handlar bara om mig själv. Om mitt usla självförtroende, min usla självkänsla.. Hur kan någon vilja ha mig? Och dessutom någon så underbar som honom..
Lyckas inte bli av med tankarna, trots att jag vet att så inte är fallet.. Jag är egentligen stark. Mickan påminde mig idag om hur jävla mycket jag klarat mig igenom i livet. Hur mycket jag klarat utan någon som helst hjälp. Mycket har satt sina spår och det är väl därför jag är så osäker som jag faktiskt är.

Här har jag hittat världens underbaraste kille..Och så förstör jag bara allt? Varför? Jag vet inte.. Vill ju leva med dig resten av livet. Du är mitt allt. Min lycka..


Pratat mycket med Mickan senaste dagarna.. Om livet, kärleken, problem.. Allt. Vi har samma problem båda två, fast på olika sätt. Jag har insett, jag har ÄS. Jag behöver hjälp. Vad jag än tänker på och gör så hamnar tankarna till slut på samma sätt. Hur misslyckad jag är..


 Aja..över till något annat..

GRATTIS min underbara älskade vän.  Världens bästa Mickan. Idag fyller du år. Det skulle bli en riktigt bra dag och kväll!
Dock blev födelsedagen inte riktigt vad du/vi planerat och önskat. Har så sjukt dåligt samvete för att jag inte kom till dig när du mår dåligt. Sån panik. Bara pga min egen lathet och jävla ego..
Du är underbar gumman. Tack för att du finns där för mig när jag behöver. Vilket blivit rätt ofta. Du är fantastisk!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pain..

Haft så jävla ont i magen sen i lördags.. Vart allmänt slutkörd, svag i kroppen.. Knappt orkat prata med nån.. Tog rätt hårt på mig allt där.. Inget har vart som vanligt sedan dess..

Tack för idag Mickan. Och Micha. Och Sara.. Haha..:) Ni är mina änglar..
Tack Sara för i lördags.. Öppnade mig om något jag aldrig sagt till någon tidigare.. En stor tung sten släppte.. Kändes otroligt bra att få berätta.. Att äntligen få veta att det inte var jag som gjorde fel.. Att det var han. Den där idioten.. Han förstörde mig.. Har aldrig vågat vara mig själv sedan dess...

Vet inte vad jag ska göra längre...

Längtar till Torsdag.. Träffa min älskade vän. Får se vad det blir, blir nog inte som vi hade tänkt från början. Blir nog o gå o se våra kära grabbar spela :D Bland det bästa jag vet..
Gumman du vet att du alltid kan prata med mig om allt. Vad som helst. Stort som litet. Jag finns här, oavsett vad det handlar om. Och så glad att du finns där för mig med. Älskar dig något otroligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lycka

Sitter här hemma hos älsklingen. Första gången jag är ensam här i huset :) Älsk är o jobbar o sliter.. Kommer hem rätt snart. Ikväll ska vi åka hem till mig, imorn jobbar jag hela dagen.. Kvällen ska spenderas med Sara, myyys. Längesen.

Träffade älskade Mikaela igår. Mysigt. Var alldeles för längesen! Livet har ändrats så mkt för oss alla att vi knappt hunnit ses. Framförallt sen vi båda slutade jobbet, där sågs vi ju iaf o kunde prata om allt o ingenting några ggr i veckan förr. Det enda man saknar med DK..
Vi tog iaf en långpromenad med hundarna, fick träffa söta Dino. Planerade framtida hundar och pratade om livet. Myspys! Du är så underbar gumman, så skönt att ha ngn o prata om allt med! Älskar dig Mickan!
På Måndag ska vi ses också, o torsdag nästa vecka bjuder jag dig på en rolig kväll:D På din stora dag! 20 år nu ;) Då är det väl ett passande ställe o fira det på, haha...

Mini ligger här i mitt knä. Nyss travade en häst förbi här utanför fönstet.. Sååå mysigt. Älsk o jag ska ta en sväng förbi ett annat hus här ute senare idag o titta på.. Mysigt.. Tänk om det kunde bli verklighet!

Oavsett så har jag ju dig, det är det viktigaste. Du är så underbar älskling!


Upptäckte bara för nån dag sen att jag tydligen fått massa kommentarer här på bloggen. Trodde inte jag fått en enda, var så van vid att få ett mail när nån kommenterat, så var det på min förra blogg.. Roligt att folk är så intresserade, men spelar ingen roll vad som sägs, jag älskar min prins ändå. Stör mig dock på att folk inte vågar skriva vem dom är när dom kommenterar..
Menmen :D

Nu ska jag mysa vidare med mini och ayla och vänta på älsk!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen..

Fredagen blev bara lugn, var helt slut efter en tung jobbvecka, med allt nytt osv. Var bara hemma o tog det lugnt, somnade jättetidigt. Lördagen åkte vi ut till min syster och hälsade på och fikade. Mysigt. Jocke fick träffa min syster också, allt gick toppenbra. Mathias var glad o söt som vanligt :)
Efter det åkte vi hem till Jocke och spenderade resten av lördagen och hela söndagen där. Så jävla mysigt, vill flytta ut till dig nu.. Bort från stressen här i "stan". Bort från alla jobbiga klagande grannar:P Bo med dig i fina mysiga huset :) Vi möblerade om o fixade lite där hemma.. Kollade film och mös framför öppna brasan på lördagskvällen. Körde även lite fyrhjuling :D
Idag är jag hemma och är ledig.. Städar o röjer här hemma.. Allmänt seg.

Saknar min Mickan. Måste ses snart fan. Torsdag nästa vecka är du dock min :)


Ska inte öppna min mun i fortsättningen, eftersom det tydligen inte är intressant.
Vill nån veta vad som händer i mitt liv eller hur jag mår kan ni väl läsa det här. För även om ni frågar verkar ni ju inte vilja veta.. Allt jag gör är ju ändå bara o klagar och är lat och bara tänker på mig själv. Då gör jag det bara här i fortsättningen så slipper du mig. Jag har ju ändå aldrig ställt upp för dig tydligen.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

You can tell me that theres nobody else..

Och jag ska tro på det. För jag litar på dig..
Men ändå oroar jag mig.. Konstant..
Varför?

Jag älskar dig..

Kan inte sova.. Kan inte leva

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen som var m.m..

Helgen spenderades med min älskling.. Lördagen åkte vi ut till honom, till hans föräldrar, till hans syster m.m. Sen åt vi god middag ute i nynäs. Trevlig dag. Kvällen blev det bara lugnt.
Söndagen spenderade jag åt att tvätta:P Efter det gick vi på bio i Kista, myspys.

Den här veckan jobbar jag måndag-fredag, tot 50h.. Känns rätt slitigt då jag dessutom gått och blivit sjuk.. Hoppas det inte blir värre, då blir det inte roligt..=( Iof kan jag ta det väldigt lugnt på jobbet om jag är dålig, men tiden går så himla långsamt då också..


Du betyder så otroligt mycket för mig Jocke. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig. Jag vill leva med dig för allti. Du är helt underbar. Allt jag någonsin drömt om. Att du verkligen är Min är fortfarande svårt att förstå.
Jag älskar dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jag älskar dig

 Jocke.
Du är helt underbar.

Jag ska sluta vara så nyfiken. Och ska sluta bry mig om vad folk tycker och tänker.

Jag är din för alltid!
Är så sjukt kär i dig. 2 månader tillsammans nu.. Dom bästa 2 månaderna i hela mitt liv.. Och längre ska det bli !

PUSS!


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tada..

Nu är jag tillbaka här igen. Glöm den andra bloggen :) Haha..

Visst har jag fått till det fint här?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej igen.

Funderar på att återvända till denna blogg istället:P Så krångligt med den andra...

Jag förstår inte alltid..

Jag älskar dig, över allt annat. Att jag är som jag är, det är bara för jag är rädd. Rädd att förlora dig. Rädd för det alla säger. Rädd för att de faktiskt har rätt, även om jag inte vill tro på det. Men varför skulle det annars sägas? Skulle jag "varnas"?

Jag vill leva mitt liv med dig Jocke. För alltid. Aldrig kännt såhär förut, och du säger detsamma.. Hoppas bara det är sanningen.. Mot mig har du alltid varit en ängel (vad jag vet).. Men så kanske det inte är? Verkar inte så från förr iaf..

Varför döljer du saker?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()