20år idag!

Grattis mig !

Nu är jag gammal, o grå ! Muaha..

Grattis mig !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Rullar på..

Dagarna rullar vidare.. Allt känns ok nu typ =)
Va i östersund ons-fre, skitkul.. Va väl egentligen för o "fira" mormor men ja hann me shopping o grejjer, hitta skitcoola o snygga grejjer, trodde ja inte om lilla hålan =)
Jobbade mina 2 sista dagar på Bromma Zoo i lördags & söndags.. Nu är det över =D Cindy va så snäll o go mot mig, kommer sakna henne litegrann=) Ja får komma o hälsa på er nångång!

Tog även hem 2 små nya vänner, kunde inte motstå dem:D Nu kommer mamma aldrig mer våga sig in i min lägenhet, haha..
Här har ni dom två små, Knut & Hugo ! Söta va ?



Idag jobbade jag återigen på nya jobbet. Va riktigt roligt o komma dit igen. Mycket o göra dock, va kunder inne mest hela dagen o bra kassa =)
Nu hoppas jag bara att det ordnar upp sig med veckan i april för våran resa, vore helt underbart om det gick, vet inte vad jag ska ta mig till annars..
Imorn ere jobb igen, torsdag ledig o fredag jobb.
På fredag är det även min 20årsdag =D Nice. Vet dock inte vad som händer, jobbar till 20.15 med Mickan.. Efter blir det väl utgång, vet dock inte om nån mer än Mickan ska me

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Leaving..

Woho:) Klockan e halv7.. Om ca 30min kommer min brorsa o hämtar upp mig. Så åker vi till Östersund.. Ska fan bli roligt.. Såååå längesen jag va där, flera år sedan.. Min gamla hemstad :P får se hur det ser ut där nu då, om nånting ändrats i hålan :D Träffa mormor också, ca 3-4 år sedan..

Vill ni nått så finns ja på mobilen :)
Home again nångång på fredag.. Ingen aning om när :) Dock jobb på Bromma lördag o söndag !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Today..

Jaha. Idag jobbade jag sista vardagen på BrommaZoo.. Nu har jag bara kvar nu i helgen där, mina sista 2 dagar. Sen är det över ! Skönt. Kommer dock sakna personal,o dom kmr minsann sakna mig fick ja höra :) Men, ska bli så otroligt skönt att sluta !
Trivs super på nya. Ska t.om. dit frivilligt imorgon, trots att jag inte behövde =) Men ja kommer o jobbar 12-20.15 iaf med dig Mickan =) Det ska bli kul. Hallå lyssna på mig, KUL o jobba.. Inget som brukar komma från mig =) haha.
Känns som att saker o ting kanske ordnar upp sig tillslut !

Onsdag-Fredag åker ja iväg också, najs o va lite ledig. Får se om man hinner me o se nån gammal klasskompis.. Har ju fan inte vart där på flera år nu, o inte sett dom sen jag flyttade typ.. o jag flytta när jag va 11=)

Fredag 28 mars fyller jag år =) Snart fan..Någon som vill hitta på något? Jag jobbar dock till 20 men jag pratade med Mickan idag om utgång direkt efter, får väl göra oss iordning där, haha ! Får se vad som händer!

Have fun !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Förstår mig inte på mig själv..

Varför gör jag som jag gör? Alltid tvärtemot vad jag tänker...

Jag gör tvärtemot vad jag vill. Jag får mig själv att misslyckas.. Varför lixom, vad gör det för nytta?
Jag vill inte vara svar längre. Jag vill vara stark, vill klara det!

Har ju äntligen fått nytt jobb, bara 3 arbetsdagar kvar på gamla.. Det är en stor lättnad..  Nånting som ordnar sig som jag vill åtminstonde! Jag klarade ju det, varöfr ska jag inte klara resten ?
Jag gör upp för lätt, alltid ! Jag tänker att jag inte ska klara det, klart jag inte gör det då..

Jag måste börja kämpa. Kämpa för att leva det liv jag VILL leva, för som jag lever nu önskar jag ingen annan..

Jag är trött på att skriva deppiga blogginlägg. Vem vill läsa det här lixom? Men det är mitt enda sätt att rensa tankarna, att få "prata av mig"..  Just nu skriver jag för min skull, ingen annans..



Åker på Onsdag. Ska bli skönt, även om det bara är tre dagar. Jag behöver det.. Rensa tankarna lite.. För just nu är det så fullt att jag inte vet vad jag tänker längre..
Måste till Emma o låna böckerna ffs :D.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Varför försöka ?

Jag har fått nog !

Nu ger jag upp !
(försöker iaf...)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hate this feeling..

Mån-ons har jag jobbat på Djurkompaniet.. Riktigt roligt o jobba där, känns bra ! Jag o mickan va själva tis och ons och vi röjde upp bra jävla mkt, är verkligen kaos där, men nu börjar det likna något :)
Idag är det dags för Bromma igen.. Börjar få lite panik, ska gå hemifrån om en timme.. Får se hur dom beter sig mot mig:P Dock "bara" 5 dagar kvar där nu, varav två helger..  Inte så farligt, kanske..

Imorn fyller mamma år, blir stan o middag o vad mer det nu va.. Kanske man stannar i stan om några roliga e där efteråt?:D



I hate this feeling..
Men jag fattar, tror jag..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

dagens inlägg nr 2.

Imorse va jag på intervjun.. Nervöst som fan men gick faktiskt väldigt bra. Skittrevlig tjej o det va skoj. Gick bättre än jag trodde. Lär ju inte ha en chans o få det men glad att ens få komma på intervjun, lär ju vart MÅNGA som sökt tjänsten.. Trivs ju riktigt bra på nya jobbet redan men där e typ drömmen :)

Sussi försöker väl sätta mig i skiten som vanligt, blir så jävla trött på det! Blir inte kul o komma dit på Torsdag igen, SUCK! Dock bara typ 5-6 dagar kvar där, sen är det över. för ALLTID!!!! Sista dagen där kommer fan va bästa dagen nånsin !

Imorn ere jag o mickan på jobbet ensama med tre praktikanter. Får se hur det går =)

Fan, på fredag fyller mamma år. Helt sjuk, jag har inte ens köpt present.. O inga jävla pengar har man.. Det måste lösas.. O nästa vecka åker jag iväg tre dagar, ska bli skönt o komma bort från det här stället ett tag! Kommer sakna vovvarna dock !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jobb

På jobbet just nu.. Bara en kille inne o kollar hundmat typ..  Segt o lugnt!
Fick precis släpa bland kraftfodret, all jävla hästmat.. En kund som skulle ha en säck som låg underst av typ tio säckar.. o alla väger 25-30kg styck:D bra träning...
Imorn o onsdag ska jag o mikaela jobba själva, med tre prao.. Treeevligt treeevligt..:O

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Söndag..


Everyone is scared.. Thats no reason to run away...

Jag vill inte vara rädd...



Nervös inför imorn.. Kommer bara klanta mig.. känns det som. Men jag hoppas iaf ! Vore riktigt roligt...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I need help...

Jag vill inte må såhär längre..
Jag vill inte ha dom här tankarna.. Ångesten..
Jag vill inte tycka synd om mig själv längre!!! Inte fan är det synd om mig egentligen, jag är bara van vid att tycka synd om mig själv, och är rädd för att sluta göra det, som Emma säger. Emma, min lilla privatpsykolog:)

Fan hela dagarna går åt att tycka synd om mig själv. Vafan gör det för nytta? Ska det vara mitt liv, kommer inte det vara lite o ångra som äldre att hela ungdomen gick åt till det..

Jag VILL ju må bra, jag VILL klara mig ur det här.. Varför vågar jag inte ? Jag är rädd för att misslyckas.. Jag är rädd för att våga.. Jag är rädd ! Jag vet inte hur man gör annat än det här, det här är hur jag blivit.. 
Men jag måste våga försöka, right ? Vad är det värsta som kan hända ?

Jag ska försöka göra lite som Emma sa, men jag är också så otroligt lat så att jag aldrig tar tag i det här.. Men jag måste nångång inse att det inte är lätt ! Man måste kämpa. Alla kämpar, förändringar är inget lätt. Speciellt inte om det är något som är en vana, som funnits med i flera år. Det är svårt, tungt, kämpigt.. Men så är det för alla! Inse det Linn!
Man kan inte bara ge upp så fort något är lite kämpigt..

Jag känner även att jag förlorar folk jag inte vill förlora pga att jag mår/är såhär.. Vilket det VERKLIGEN inte är värt!!!

Tack Emma för uppmuntrande ord och stöd ikväll! Jag kommer över o lånar Mia-böckerna snart =D




Btw, jag kan inte låta bli att älska gainomax reklam.. SÅ UNDERBART SÖT=)

http://www.youtube.com/watch?v=LzOKByRjR6U

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kallt!

Här sitter jag o fryser ! Fan om jag börjar bli sjuk, har fan inte tid just nu !
Idag jobbade jag 15-20, skönt som fan o jobba så kort, iaf lön för 6h så det är ju helt okej ! Hinner man göra lite på morgonen innan, t.ex. långis o träning med vovvarna =)
Blir ändå en hel del jobb i mars, hoppas inte det blir för mkt nu med "övergången" också bara =) Men det får det vara värt isåfall.

20års dagen närmar sig fan, hoppas jag kan vara ledig då bara =) O hoppas att nån tar sig tiden o orken att fira mig någonting iallafall.....

Igår pratade jag o bror om sommaren igen, så kul det ska bli :D vi ska äga i sommar brooooor ! Längtar faaan..

 Brother and me !

Har fått mitt sovrum ommålat nu också. Skönt ! Dock är det bara vitt just nu.. Ska bli ändring sen men det kanske man kan lösa själva. Det jobbiga med spackling, slita ner alla gamla äckeltapeter o skit är iaf över nu=) Blir nog svart vägg me vita ränder som fondvägg sen också.. Hoppas mina planer blir som ja tänkt mig så det inte blir skitfult =D

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()