Måndag..

Så tog tröttheten över...

Haft en bra helg. Ledig fredag-söndag, bortsett från att jag titta till djuren på jobbet i lördags. Sjukt skönt och behövdes verkligen. Sovit ut äntligen. Hann dock inte med allt jag skulle göra, eller skulle behövt. Köpt en jättefin badrumsspegel till lägenheten, värsta fyndet.

På fredag bär det av. Bromma. Fy fan vad underbart det ska bli. Längesen jag längtade så till något. Känns så jävla skönt. Känns som att jag flyttar hemifrån för första gången.. Nervös typ =) Fredag kl 14 har jag en helt ny lägenhet, och en helt underbar sådan också. 58kvm med uteplats, inte helt fel =) Lova att hälsa på i sommar!

Jobbar Måndag-Lördag i veckan, lite drygt att jobba fredag och lördag när jag bara vill in i lägenheten. Men ledig söndag och måndag så man kan pyssla där =)

På fredag kommer älsk ner också, känns redan som en evighet sen vi sågs. Det blir mysigt, i lägenheten o allt =)

Har fotat massa med mobilen sista tiden, tyvärr så hittar jag ju inte så jag kan lägga in bilderna på datorn.. Och laddaren till vanliga kameran har jag också lyckats slarva bort, förmodligen nedpackade någonstans :) Men bilder kommer längre fram, så får ni se lgh också =)

Puss & Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

6 days..

Snart flyttar man =)

Sitter här o glor på saker till lägenheten.. Fan vad mkt fint det finns..

Hittat lite saker som köpts redan, men vissa saker kommer nog aldrig köpas då de kostar lite väl mkt =)

Vad sägs om denna lixom?
Helt underbar:D  En Ipig!



Sjukt fina ljus med olika texter..




Grymt snygg stol...




Nått sånt här skulle jag fan vilja ha.. Sjukt ballt tak =)



Kommer kanske bli någon fin väggdekor också? Nån fin text?=) Ja vi får se..
På fredag sker flytten iaf, LÄNGTAR!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad midsommar

Eller nått i den stilen..

Sorry för mitt deppiga inlägg igår..

Inte för att detta blir mkt bättre...

Söndergråten.

Orkar inte




Jag tycker så himla mkt om dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vem?

Vet inte längre vad jag tänker..
Kvällen känns bara skit.

Midsommar kommer bli skit..

Allt kommer bli skit...

Usch, bara så less....

Vill bara skrika ut mina känslor. Men vill inte vara ensam. Vill inte kasta mig ut där o göra bort mig, skämmas..

Och allt var tydligen bara ett spel. Som vanligt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lille skutt - haren från helvetet..

Jaha. Tisdag idag. Mkt som hänt och ingen tid för o sitta här o skriva massa skit =)

Har jobbat massor, i helgen var jag äntligen ledig, kändes som evigheter sen sist. Har sovit, sovit och sovit lite till. Och utöver det festat och kramats ;) I fredags var vi på Rocks, blev väldigt lyckats trots att det blev så snabbt bestämt. Tog taxi hem från stan och lyssnade på "thesims" musik, haha..

Har även tillbringat en hel del tid i uppsala på sista tiden, mkt trevligt =)

Mamma har varit sjuk, känns förjävligt. Fredagkvällen fick hon åka in akut och fick stanna tills idag. Man märker verkligen hur mkt hon betyder, trots allt, när något sådant händer. Glad att du är hemma nu igen.

Om 1,5 vecka flyttar jag =) Nästa fredag. Ska bli så jävla underbart. Har redan köpt lite nytt, och våran fina klocka kommer bli grym i lägenheten. Måste fixa färg o lite skit innan inflyttningen men det löser sig. Ska bli så jävla underbart att komma härifrån, börja om på nytt igen.



Kan inte sluta lyssna, så jävla bra låt...





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Moving

Så har man flyttat då. Eller ja.. Nästan åtminstone.
Lägenheten är såld, såg den för sista gången i fredags. Kändes både bra o tråkigt. Har ju alltid gillat lägenheten, men ska bli skönt o slippa allt runtomkring. Flyttade över allt till förrådet i tisdags, höll väl på nästan till 3 på natten. Sjukt stort tack till Hasse för all hjälp med flytt o allt omkring! GULD VÄRT! Även stort tack till Tommy (hasses bror) för all hjälp med flytten. Och till Jennifer som hjälpte till med det du kunde :)
Tack Tommy också för du tillslut fixade till listen och det.. Och stort tack till bror för släpet o för du fixa det så billigt och hjälp med bärandet :) Och tack ni få som erbjöd er o hjälpa osv.. Ska komma ihåg vilka ni är när ni behöver hjälp...


Nu bor jag tillfälligt hos mamma. Denna vecka själv hela veckan, riktigt skönt. 3a för sig själv. Mysigt o sitta ute på balkongen o njuta. Längtar så efter min uteplats =) Där kommer spenderas många mysiga kvällar. Köpte så jävla fina stolar till den i söndags, älskar dom =)

Ska bli så skönt o komma tillbaka. Närmare alla. Bror kan jag numer även kalla för granne nästan =) Kommer bli mys o bo så nära varandra, undra om man kommer få någon lugn stund =)

I fredags var jag ute med Mickan och Hasse. Hade sjukt jävla roligt. Bästa B&W ever faktiskt. Började segt men kvällen blev riktigt lyckad.

      

Nu jobbar jag mån-fre o ledig helg 2 veckor åtmintsone.. Ska bli riktigt skönt=)
Får se vad helgen har o bjuda på..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()