Long time no see...

Hej bloggen !
Längesen jag var här.
Kände att det var dags nu, efter en hel del tjat ;)

Hänt mycket på sista tiden, inte haft orken eller lusten o uppdatera på ett tag. Så blir lite o få med nu=)


Jag o jennipher drog på kryssning med Micke & "Pörsan" . Micke bjussa på resan, mkt nice. Träffade massa roligt folk, hängde med ett gäng på typ 20 pers halva natten. Var vakna till frukostbuffen, åt frulle o sen sov vi bort nästan hela hemrese dagen =) Sista timmen upptäckte vi vilka trevliga killar som bodde i hytten breve, synd att man inte snacka mer med dom kvällen innan, haha. Fast så kan det gå när vissa däckar kl 21, hahaha......
Här kommer lite bilder=)


Jag o jejje e fula:D Folk i hytten:)Folk som däckar kan råka ut för mystiska saker;)  Tv i hytten e nice;)
Bilderna beskriver lite av resan ganska bra =) Dock inga bilder på våra "gay-vänner". Sovande killen är Pontus i hytten breve som däcka kl 21;) Men kan ju vara bra när man vaknar vid 2 tiden på natten o sätter igång o festa då istället=)
Blev massa folk i vår hytt där på natten, sjukt roligt.
Pörsan däckade vid 3 tiden och vi kunde inte låta bli att göra honom till en, vad var det vi sa, Harry Potter Kanin.. hahaha. Dock var det bara mitt o Jejjes smink, det var Micke som "sminka";)
Det var lite skoj med TV i hytten, blev melodifestivalen till förkröket hahaha.. Och micke låg o såg tecknat på vägen hem=)




Nu i fredags var det utgång a la BIG TIME! SÅ JÄVLA GRYM KVÄLL.
Black&White night, aldrig dansat så mycket i hela mitt liv.
Jag, Sara, Micha, Jennipher & Jenniphers vän.
Johan kom o hämtade oss o körde in oss till stan i stora fina bilen;) haha..
Sjukt mycket folk, helt proppat på alla dansgolven, framförallt stora där allt utspelade sig av B&W;)

Hemresan blev dock med någon helt annan, synd att du blev så dålig Kerst ;) Kunde fan inte gå efter hela kvällen, så sjukt ont i fötterna=)

Grymt lyckad kväll!  Tack allihopa!!!

Jennifer & Sara
Crazy in the car=) MadCow Sjukt mkt folk!


Sen måste jag lägga upp en bild på Kerst som vågade sig på o dansa med "bror", hahaha. Jag är så stolt över dig! haha..


Även två bild från "vimmlet"=)

Vi tjejer!


Moi & Patric




I söndags överraskade Johan mig med en goooood fika. Fick dessutom köra "hans" sprillans nya bil, så jävla ballt, haha=)






Övrigt då..
Jag har fått nytt jobb=) En ren slump, frågade om extrajobb bara för skojs skull, de ringer några dagar senare o säger att de vill ha mig heltid=) Riktigt grymt. Börjar i mitten på april. Får ha med mig hundarna, bättre lön osv. Riktigt nice! Kommer dock sakna mitt nuvarande jobb, o lär väl inte hitta så bra chef igen. Menmen!

Fått lägenheten värderad nu av en braa mäklare, får se hur allt blir med det där också! Längtar tillbaka så hoppas ändå att det blir en flytt tillslut. Dock tråkigt när jag nu bor med bara en kvarts promenads avstånd från nya jobbet:P


Ayla har fått sin tand utopererad. Gick på runt 7000kr. Tur att man har henne försäkrad: Dock blir det ca 2600kr o betala nu när lönen kommer=( Tur att operationen gick bra, nu mår hon bra o e som vanligt igen min lilla tjej =)



Day 3, -1.
Here I come=)


This is my chance, and I will make it!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Torsdag..

Så var det torsdag då, och jag jobbar denna torsdag:) Betyder alltså att när jag slutar ikväll har jag 4 dagars ledighet o se fram emot!!!=D Så jävla SKÖNT! Har känt mig lite småsjuk och hängig hela veckan så känns behövligt.

Vad har hänt hittils i veckan då?
Måndagen var jag ledig, gjorde väl inte ett skit. Thomas bjöd på mat i Kista, MUMS! och jag följde med honom o kolla på bilgrejjer.. Fick en djävul som lukta jordgubb o hänga i bilen, haha. Hängde dit den idag, men om det var jordgubbe den luktar vetefan=) Får se när jag kommer ut i bilen sen..
Jobb tis-tors.. I tisdags var thomas snäll o hämtade mig efter jobbet, bjöd på mat=D Min läsk började leva o tokiga saker hände, saker som bara händer med mig i närheten, haha. Jävligt skoj faktiskt när man är trött på kvällen=)
Annars har inte mycket mer hänt..

Upptäckte igår att Aylas tand e helt trasig. Har tid hos veterinären imorgon. Usch. Där ryker väl alla pengar. Hoppas inte dt är någon fara.. Kan gå på ganska många tusen säkert om den måste tas bort o skit.. Lagomt orolig.. Som om jag inte har nog o tänka på redan. Men som sagt. Även om det skulle gå på 50tusen skulle jag lägga ut det på Ayla. Mitt allt, min älskling!!! <3


Får se vad helgen har o bjuda på sedan=)
Kryssning på lördag iaf, kommer nog bli riktigt jävla roligt =D


Pussegull!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Monday

Jaha.
Gymmet ringde imorse och PT:n va sjuk så får boka in ny tid för det där.. Blir ett pass senare ikväll istället.. Hoppas man kanske kan träffa PT.n på fredag..annars blire väl inte förrän nästa vecka, snark..

Rensat bland massa kläder o skit hemma, fan va mkt man inte använder.. Men som ändå känns för fint för o slängas.. En hel del helt nya oanvända grejjer. Lagt ut lite annonser på tradera på kläder, o massa hundprylar.. Se om man får ngt sålt..

Seeeeg dag idag..





Personerna i ditt liv som verkligen älskar dig försvinner aldrig.
De kanske gömmer sig ett tag, men de kommer alltid tillbaka..


Har på senaste tiden förlorat två personer jag älskar. Hoppas iaf att en av er bara gömt sig för ett tag..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen som varit och lite mer..

Snark. Skrev ett långt inlägg men bloggen fick damp så allt försvann, bara o skriva om skiten..

Så var det söndag igen. Idag har jag vart med Sara o kollat på en lägenhet, jättefin var den.. Efter det åkte vi ut till hundöarna på Drottningholm. Sjukt mysigt, jättefint väder o jättemycket folk o hundar. Två små terriers rök dock ihop där, usch. Såg verkligen paniken o skräcken i ena ägarens ögon. Fatta hur jävla rädd man skulle bli om ens älskling blir påhoppad av en annan hund o inte har en chans.. Den andra hunden hängde i kinden på den o vägra släppa...

I torsdags åkte jag o Jennipher o shoppa i Stinsen, och efter det drog hon med sig mig till HarryBJames för Banditfest. Riktigt roligt hade vi ! Och ett stort tack till Niklas för att du hämtade oss, du är bäst=)

Fredagen tog jag mig ett träningspass. Körde ett Corepass, och sedan efter det körde jag kondition själv i gymmet. Såg ett bekant ansikte också men sa inte hej... Bokade även in lite annat, så imorgon ska jag dit och få ett program upplagt för mig och så =) Som man kan följa sedan ! Så skönt o ha kommit igång igen..
På kvällen åt jag middag med sara i kista och sedan var vi bara hemma här o tog det lugnt o snacka skit..

Lördagen jobbade jag hela dagen, chefen var där nästan hela dagen, pratade om allt o ingenting. Gillar verkligen min chef sjukt mkt, så glad att jag fått detta jobb=) Trivs bara bättre o bättre.
Efter jobbet hämtade mamma mig, och sedan åkte jag o hämtade Sara. Vi åkte hit och senare på kvällen kom Emil över med två kompisar. Treliga killar allihopa. Vi spelade spel, drack o umgicks o hade en allmänt trevlig kväll!

Imorgon blir det gymmet, sen ska jag försöka börja rensa här hemma samt ringa mäklare. Måste försöka slänga o rensa bland alla kläder.. O kanske sälja en del, ffa hundprylar. Har massa helt nytt o oanvänt.. Säg till om nån är intresserad.. Har ju massor jag köpte till Cora som inte har någon användning, samt sedan Alice & Sacco. Även till småttingarna..

Dags att sluta för en promenad med älsklingarna.
Ha det bra
Puss&Kram

Permalink En bra dag Kommentarer (1) Trackbacks ()