Ännu en helg över, im alive!

Så var det söndag igen då! Sitter i soffan o vilar o glor tv. Vakna upp imorse med galet ont i halsen, och nu börjar jag känna mig sämre o sämre. Har inte tid o bli sjuk fan:( Och verkligen inte vara hemma från jobbet, så det får fan inte bli värre än jag mår nu. När äntligen ryggen börjar bli bättre...


Fredagen, som såg ut att bli så lugn o skön, blev riktigt händelsefylld.
Började kvällen med att åka till bror där jag åt middag. Glodde lite tv o snacka skit, myspys! Det får vi göra oftare:)
Vi bestämde oss för att hitta på ngt, och följde med Ica, Marie och Oktay på race. Rätt segt när vi kom dit, då vi kom fram sent, och vi var väl inte där i mer än en halvtimme eller något. Vi bestämde med några andra att åka därifrån för att äta, så vi trängde ihop oss i bilen alla 5, och åkte efter en annan bil mot Mc Donalds.
Plötsligt blir vi omkörda av en annan bil som kör i idiothastighet, vi åker på en väg som är väldigt smal och backig/kurvig, så självklart får han möte som han inte upptäcker förrän väldigt sent. Bilen framför bromsar in och försöker väja undan (omöjligt då det inte finns någon vägren eller något), men istället för att omköraren svänger in framför honom, svänger han rakt in i honom.  Ica, som körde vår bil, reagerade sjukt snabbt och vi fick stopp på bilen i sista sekund, bara någon meter från att smälla in i de krockade bilarna. Vi kastar oss ur bilen, på med varningsblinkers o triangel o allt vi kunde göra, för att inte bilar som kom bakom skulle smälla rakt in i oss. Ut ur bilen framför oss (idioten som körde om) kommer en kille ut med världens jack i huvudet, tokblöder. Härligt, jag som inte tål se blod! Skakis som vi alla är kollar vi så att de ringer efter ambulans, innan vi springer fram till bilen som blev inkrockad (dem vi skulle åka o äta med). De verkar må hyffsat ok, men dock med rygg och nackvärk, så de sitter stilla kvar i bilen. Först dyker polis upp, sedan brandkår och tillslut ambulans. Killen som blödde fick åka iväg först. Däremot killarna i andra bilen, dom vågade de inte ta ur normalt, utan beslutade att ta ut dom genom taket. Alltså var det enda alternativet att kapa av taket på bilen direkt på plats. Inte roligt, när killen som äger den precis blivit klar med den och några minuter tidigare stolt visade upp sin "pärla".
De kommer iväg till sjukhus efter ett långt tag. Ica o marie som satt fram i vår bil får vittna, och det är ganska klart för polisen vilka som gjort fel och orsakat olyckan. Efter någon timme kommer vi även där ifrån, skakis allihopa, men mest glada att vi lever. Det kunde gått så himla mycket värre, med tanke på att vi låg i runt 70km/h, och omköraren långt där över. Läskigt.
Hoppas han som körde om och orsakade olyckan verkligen har lärt sig en läxa och skäms. Och att han får ett straff. Han stog ju trots allt där utan en enda skada och knappt skadad bil, medans de oskyldiga fick åka ambulans och fick bilen skrotad.
Som tur var fick de åka hem från sjukhuset på natten, de såg inga skador på röntgen, men kan ju fortf dyka upp whiplash osv.

När sånna saker händer inser man verkligen hur snabbt allt bara kan ta slut. Så, ta vara på allt du har!


Lördagen var det dags för jobb, och sedan var jag iväg på ikea m.m. med mamma. Henke kom hem från kryssning, lagom full o glad, och vi drog över lite vänner o snacka skit o drack lite hela kvällen:)

Nej, nu ska jag fixa middag, sen blir det väl sängen tidigt ikväll o försöka vila ut sig tills imorn, och hoppas på förkylningen försvinner:)


Ta hand om er!
Kramisar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback